Prispevki

Vsi udeleženci so vabljeni, da se kongresa udeležijo aktivno s predstavitvijo svojega dela v obliki kratkega predavanja ali posterja. Prispevke na kongresu je potrebno poslati najkasneje do 19. oktobra 2018 preko spodnjega obrazca.

Navodila

Navodila za avtorje

Podrobna navodila za avtorje in osnutek prispevka so na spodnjih povezavah. Prispevek nam pošljete z izpolnitvijo obrazca na tej strani.

Oddati je mogoče tudi enostaven povzetek v dolžini 250 besed.

Izmed poslanih prispevkov in povzetkov bo programski odbor izbral več del, katerih avtorji bodo imeli možnost predstavitve v tematskih sklopih v obliki kratkega predavanja, ostala dela pa bodo predstavljena na kongresu v obliki posterjev.

Vsi prispevki in povzetki bodo objavljeni v zborniku povzetkov 7. Slovenskega veterinarskega kongresa, ki bo izšel v obliki posebne številke Slovenskega veterinarskega zbornika.

Vsi avtorji del so vabljeni tudi k oddaji originalnih znanstvenih ali preglednih člankov za objavo v Slovenskem veterinarskem zborniku. Takšni članki bodo šli skozi običajen postopek mednarodne recenzije in bodo, če bodo sprejeti, objavljeni v redni številki Slovenskega veterinarskega zbornika (faktor vpliva za leto 2017 je 0,250). Članki morajo biti pripravljeni v skladu z navodili za avtorje člankov Slovenskega veterinarskega zbornika.

Osnutki

S klikom na spodnjo povezavo si prenesite osnutek prispevka na svoj računalnik.

Prenesi

S klikom na spodnjo povezavo si prenesite osnutek povzetka na svoj računalnik.

Prenesi
Obrazec

Obrazec za oddajo prispevka

Vsa polja označena z * so obvezna.

Podatki o prvem avtorju

Ime*

Priimek*

Telefon*

E-naslov*

Podatki o organizaciji

Naziv*

Ulica in hišna številka*

Poštna številka*

Kraj*

Država*

Tematski sklop*

Izbira tematskega sklopa je namenjena lažji razvrstitvi vašega prispevka ocenjevalcem. Sklopi se lahko v končnem programu tudi spremenijo, vaš prispevek pa ocenjevalci lahko razvrstijo tudi v drug sklop.

Ali bi želeli vaše delo predstaviti v obliki kratkega predavanja?*

Naložite datoteko s prispevkom ali povzetkom*

Format datoteke je lahko .doc ali .docx in ne sme presegati velikosti 1 MB.
Ime datoteke naj bo priimek in ime prvega avtorja. Če ste poslali več prispevkov, v ime datoteke vključite še zaporedno številko prispevka (priimek_ime_1.doc).

 

Pošiljanje prispevka

S klikom na gumb Pošlji, se strinjate s splošnimi pogoji.