Prispevki

Vsi udeleženci so vabljeni, da se kongresa udeležijo aktivno s predstavitvijo svojega dela v obliki kratkega predavanja ali posterja. Prispevke na kongresu je potrebno poslati najkasneje do 22. januarja 2024 preko spodnjega obrazca.

Navodila

Navodila za avtorje

Prispevke lahko pošljete v obliki strukturiranega povzetka dolgega največ 1 stran z do tremi referencami.

Podrobna navodila za avtorje so v osnutku prispevka na spodnji povezavi. Prispevek nam pošljete z izpolnitvijo obrazca na tej strani.

Izmed poslanih prispevkov bo programski odbor izbral več del, katerih avtorji bodo imeli možnost predstavitve v tematskih sklopih v obliki kratkega predavanja, ostala dela pa bodo predstavljena na kongresu v obliki posterjev.

Vsi prispevki bodo objavljeni v zborniku povzetkov 8. Slovenskega veterinarskega kongresa.

Vsi avtorji del so vabljeni tudi k oddaji originalnih znanstvenih ali preglednih člankov za objavo v Slovenskem veterinarskem zborniku. Takšni članki bodo šli skozi običajen postopek mednarodne recenzije in bodo, če bodo sprejeti, objavljeni v redni številki Slovenskega veterinarskega zbornika (faktor vpliva za leto 2021 je 0,922). Članki morajo biti pripravljeni v skladu z navodili za avtorje člankov Slovenskega veterinarskega zbornika.

Osnutek

S klikom na spodnjo povezavo si prenesite osnutek prispevka na svoj računalnik.

Prenesi
Obrazec

Obrazec za oddajo prispevka

  Vsa polja označena z * so obvezna.

  Podatki o prvem avtorju

  Ime*

  Priimek*

  Telefon*

  E-naslov*

  Podatki o organizaciji

  Naziv*

  Ulica in hišna številka*

  Poštna številka*

  Kraj*

  Država*

  Tematski sklop*

  Izbira tematskega sklopa je namenjena lažji razvrstitvi vašega prispevka ocenjevalcem. Sklopi se lahko v končnem programu tudi spremenijo, vaš prispevek pa ocenjevalci lahko razvrstijo tudi v drug sklop.

  Ali bi želeli vaše delo predstaviti v obliki kratkega predavanja?*

  Naložite datoteko s prispevkom*

  Format datoteke je lahko .doc ali .docx in ne sme presegati velikosti 1 MB. Ime datoteke naj bo priimek in ime prvega avtorja. Če ste poslali več prispevkov, v ime datoteke vključite še zaporedno številko prispevka (priimek_ime_1.doc).

   

  Pošiljanje prispevka

  S klikom na gumb Pošlji, se strinjate s splošnimi pogoji.